RTL Klub és a TV2 csatorna 2016 júliusától műsordíjat szed a nézőitől

Tisztelt Előfizetőnk!

Bizonyára Ön is értesült már sajtóhírekből arról, hogy az RTL Klub és a TV2 csatorna 2016 júliusától műsordíjat szed
rtl-tv2 a nézőitől, amit egy közelmúltban történt jogszabályváltozás tesz lehetővé számukra. A díjat a műsorterjesztési szolgáltatókon keresztül szedik be a csatornák. A csatornák honlapjukon már közzétették új Általános Szerződési Feltételeiket (ÁSZF)* a július 1-jétől alkalmazni kívánt műsordíjaikkal kapcsolatban. Ez az RTL Klub esetében egyéni előfizetők számára listaáron (azaz maximum kiszabható, de esetleges, a csatornák által adott kedvezményekkel még csökkentett áron) havi 294 Ft+ÁFA, azaz bruttó 373 Ft, míg a TV2 esetében havi 290 Ft+ÁFA, azaz bruttó 368 Ft.

Az Ön előfizetésére vonatkozó számlán előreláthatólag leghamarabb 2016 szeptemberében fog megjelenni a csatornák részére beszedett műsordíj úgy, hogy a szeptemberi számla visszamenőlegesen tartalmazhatja a 2016. július-augusztusi díjat is, mivel a csatornákkal folytatott tárgyalások még nem fejeződtek be. Ezen díjak beszedésére vonatkozó jogunkat fenntartjuk. A műsordíjjal kapcsolatos további fejleményekről tájékoztatni fogjuk Önt.

*http://rtl.hu/terjesztes/altalanos-tudnivalok-az-rtl-klub-mediaszolgaltatasi-dijarol

*http://sales.tv2.hu/aszf/aszf-tv2_musorterjesztes

Tisztelt Ügyfeleink!

Megkérjük Önöket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel
NE hozzák vissza modemeinket irodáinkba!

Korábbi levelünkben többek között tájékoztattuk Önöket az eszközleadási határidőről, de ettől Ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében eltekintünk.

Az Önöknél maradt modem térítési díját
sem most, sem a jövőben
nem számoljuk fel!

Köszönjük együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!